Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ | Θεατρική Παράσταση

Θεατρική Παράσταση

Θεατρική Παράσταση 
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 
 Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα
για τη Θεατρική Μουσική Παράσταση
 
Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ
Η αξεπέραστη κινηματογραφική ταινία της Φίνος Φιλμ ανεβαίνει στη σκηνή ύστερα από 50 χρόνια.
Η BroadwayShow Productions, παρουσιάζει 50 χρόνια μετά, την ανεπανάληπτη αισθηματική κωμωδία της FINOS FILMS, η «ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ» για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, την Χρυσούλα Διαβάτη στο ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη και τον αξεπέραστο Γιώργο Κωνσταντίνου στο ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη, σε μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο, τον Κρητικό χορευτικό σύλλογο του Αντώνη Βασσάλου και τον δημοφιλή Κρητικό Λυράρη ΝΙΚΟ ΖΩΪΔΑΚΗ με την ορχήστρα του να ερμηνεύει ζωντανά μαντινάδες και την Κρητική μουσική της παράστασης.

 

Πρωταγωνιστούν:
Μαρία Κορινθίου  (Κατερινιώ), Παναγιώτης Πετράκης  (Μανούσος), Σταύρος Νικολαΐδης  (Ενωμοτάρχης), Σπύρος Μεριανός (Ιερέας), Ευτυχία Φαναριώτη (Λενιώ), Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Μανωλιός) και στον ρόλο του Βροντάκη ο Κοσμάς Ζαχάρωφ. 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Λάκης Μιχαηλίδης   
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης
Μουσική: Νίκος Ζωϊδάκης 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:30 π.μ επί της οδού Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο κέντρο της Αθήνας, ελεύθερος χρόνος για βόλτες και φαγητό. Στις 15:00 θα βρισκόμαστε στο ΘΕΑΤΡΟ BROADWAY, για την παρακολούθηση της παράστασης «Η ΝΕΡΑΪΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ». Μετά το τέλος της παράστασης, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Εισιτήρια Α΄ Ζώνης της παράστασης. 
* Οι μεταφορές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση