4ημέρες 14-17Νοεμβρίου: Καστοριά-Πρέσπες-Αρκτούρος 155 €

4ημέρες 14-17Νοεμβρίου: Καστοριά-Πρέσπες-Αρκτούρος 155 €

ΕΚΔΡΟΜΗ 14-17 Νοεμβρίου

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ -> ΚΑΣΤΟΡΙΑ (μέσω Ιονίας Οδού)

Συγκεντρωνόμαστε και αναχωρούμε στις 07.30 από το “NOTOS GALERIES”στην οδό Νέδοντος, για την πανέμορφη πόλη της Μακεδονίας με το έντονο Βυζαντινό ύφος. Θα περάσουμε από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (Χαρίλαος Τρικούπης) αμέσως μετά θα κάνουμε στάση για ξεκούραση, ενώ το μεσημεριανό μας θα το γευτούμε στο αρχοντικό Μέτσοβο. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στην Καστοριά και το ξενοδοχείο μας. Ανάπαυση/Ελεύθερη ώρα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΑΣΤΟΡΙΑ -> ΝΥΜΦΑΙΟ (καταφύγιο αρκούδας & λύκου “Αρκτούρος”)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το καταπράσινο Νυμφαίο ένα παραδοσιακό χωριό της Μακεδονίας. Εδώ δραστηριοποιείται ο “Αρκτούρος” μία οργάνωση που ασχολείται με την προστασία και την διατήρηση 2 ειδών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, του Λύκου και της Αρκούδας. Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του “Αρκτούρου”. Μεσημεριανό φαγητό στο όμορφο Νυμφαίο και επιστροφή το απόγευμα στην Καστοριά. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΚΑΣΤΟΡΙΑ -> ΠΡΕΣΠΕΣ (Εθνικό Πάρκο)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το οικοσύστημα των λιμνών Πρεσπών. Θα επισκεφθούμε τα όμορφα παραλίμνια χωριά “άγιος Γερμανός” και “Ψαράδες” και θα περπατήσουμε μέχρι το λιμναίο νησάκι “άγιος Αχίλλειος”. Η περιοχή, εκτός του μεγάλου φυσικού κάλλους, φημίζεται και για τα πολλές Βυζαντινές εκκλησίες και Ιερές Μονές. Μεσημεριανό φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Καστοριά το απόγευμα. Ελέυθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΚΑΣΤΟΡΙΑ -> ΚΑΛΑΜΑΤΑ (μέσω Ιονίας Οδού)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 10.30 για να επιστρέψουμε στην Καλαμάτα. Στην διαδρομή θα κάνουμε στάση για ξεκούραση. Μεσημεριανό γεύμα στο Αιτωλικό, μια γραφική κωμόπολη χτισμένη πάνω σε ένα νησάκι στην μέση της ομώνυμης λιμνοθάλασσας. Φτάνουμε στην πόλη μας νωρίς το βράδυ.

Τιμή κατ’άτομο σε δίκλινο: 155,00 €

Περιλαμβάνονται:

  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Καστοριά.

  • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.

  • Φόρος διανυκτέρευσης δωματίου.

  • Μεταφορά με πολυτελές , κλιματιζόμενο πούλμαν.

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

  • Συνοδός γραφείου.

  • ΦΠΑ. 24%

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση