4ήμερη οδική εκδρομή στο Πήλιο - Λίμνη Πλαστήρα – Καλαμπάκα - Μετέωρα

4ήμερη οδική εκδρομή  στο Πήλιο  - Λίμνη Πλαστήρα – Καλαμπάκα -  Μετέωρα

4ήμερη οδική εκδρομή  στο Πήλιο  - Λίμνη Πλαστήρα – Καλαμπάκα -  Μετέωρα
Από 22 Μαρτίου έως 25 Μαρτίου ( 4 μέρες)


1η ημέρα Παρασκευή 22 Μαρτίου:  Καλαμάτα- Λαμία - Βόλος- Τσαγκαράδα

Αναχώρηση στις 06:45 π.μ από την Καλαμάτα. Στη διάρκειά της διαδρομής κάνουμε στάσεις μισής ώρας για καφέ και ξεκούραση. Φθάνουμε στον Βόλο , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό προαιρετικά στην παραλία του Βόλου . Αναχώρηση και μέσω της παραλιακής διαδρομής ακολουθούμε τον δρόμο με κατεύθυνση Αγριά, Λεχώνια, Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά, Άφησσο – Τσαγκαράδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια , ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και προαιρετική  διασκέδαση Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Σάββατο 23 Μαρτίου:  Τσαγκαράδα- Λίμνη Πλαστήρα - Καλαμπάκα

Μετά το πρωινό απολαμβάνουμε την θέα της Τσαγκαράδας στο Αιγαίο, μέσα από τις καστανιές, τα όμορφα αρχοντικά , τα πετρόχτιστα καλντερίμια, τις λουλουδιασμένες αυλές και τον πλάτανο των χιλίων χρόνων στην Αγία Παρασκευή.  Η Τσαγκαράδα αποτελούσε ανέκαθεν το αγαπημένο χωριό Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Αναχωρούμε από την Τσαγκαράδα με κατεύθυνση τον Βόλο από την ορεινή διαδρομή προς Μούρεσι , Ζαγορά, Ανήλιο, Χάνια, Μακρινίτσα, Πορταριά, όπου κάνουμε στάση για καφέ στα καφενεδάκια της πλατείας τους όπου ο καφές προσφέρεται  συνοδεία παραδοσιακών γλυκών του κουταλιού.
Στη συνέχεια με την υπέροχη θέα του Παγασητικού, από  τον περιφερειακό του Βόλου κατευθυνόμαστε προς την Καλαμπάκα μέσω των Φαρσάλων, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα. Φθάνουμε στο Saloon – Φάρμα Ζαμπέτα, όπου γευματίζουμε προαιρετικά στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα, απολαμβάνοντας το πανέμορφο περιβάλλον. Μετά το γεύμα μέσω της οδού Μουζακίου – Τρικάλων μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια,φθάνουμε στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα Κυριακή 24 Μαρτίου:  Καλαμπάκα –Μέτσοβο
 Μετά το πρωινό , επίσκεψη στο Καστράκι  το οποίο βρίσκεται μεταξύ Καλαμπάκας και Μετεώρων, κυριολεκτικά στη σκιά των βράχων των Μετεώρων. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ και συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο, όπου θα έχουμε επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα Δευτέρα 25 Μαρτίου:  Καλαμπάκα – Λαμία - Καλαμάτα
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την επιστροφή. Συνεχίζουμε για Αθήνα, μέσω Καρδίτσας - Λαμίας, με μικρές στάσεις για καφέ , φαγητό προαιρετικά και ξεκούραση άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

 

Τιμές κατ' άτομο:

Αναχωρήση 2019 Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο
22 Μαρτίου 12 Months Luxury Resort 5*
Grand Hotel Meteora 4*
264 € 310 €

 

Περιλαμβάνονται:
 

  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • διαμονή στο ξενοδοχείο  12 Months Luxury Resort 5* στην Τσαγκαράδα
  • διαμονή στο ξενοδοχείο   Grand Hotel Meteora 4*στην Καλαμπάκα
  • 3 πρωινά
  • 3 δείπνα
  • αρχηγός / συνοδός
  • ΦΠΑ
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση