31 ΙΟΥΛΙΟΥ- Μονή Ελώνης και παραλία Πλάκας (Λεωνίδιο) 25€

31 ΙΟΥΛΙΟΥ- Μονή Ελώνης και παραλία Πλάκας (Λεωνίδιο) 25€

Την Κυριακή 31 Ιουλίου συγκεντρωνόμαστε στο κατάστημα "Notos Galleries" (οδός Νέδοντος 78) και αναχωρούμε στις 07:30 για την ξακουστή Ιερά Μονή Ελώνης στον Πάρνωνα.

Ο ναός της Μονής χρονολογείται από το 1809 και χτίστηκε μετά την καταστροφή του παλαιότερου από τους Τούρκους κατά την επανάσταση των Ορλωφικών. Δεν διαθέτει τρούλο ούτε και αγιογραφίες αλλά το τέμπλο του είναι σκαλιστό σε ξύλο καρυδιάς. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου ενώ η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας βρέθηκε από ντόπιους βοσκούς σε μία σπηλιά του απόκρυμνου βράχου.

Ύστερα από την επίσκεψή μας στη Μονή, κατευθυνόμαστε στο Λεωνίδιο μία κωμόπολη της Κυνουρίας με τον ιδιαίτερο Τσακώνικο χαρακτήρα. Εδώ θα έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για φαγητό ή καφέ ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους στην παραλία της Πλάκας.

Στις 16:30 συγκεντρωνόμαστε και αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Καλαμάτα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
* Συνοδός Γραφείου
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης - Ευρωπαϊκή Πίστη
* ΦΠΑ 13 %
KALAMATA TRAVEL
Αρτέμιδος 87, Καλαμάτα.
Tel. 2721020700 Fax 2721026672 
www.kalamatatravel.gr
e-mail: ktravel1@otenet
fb page: KalamataTravel
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
*Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.
**Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν συνεννοήσης με τον συνοδό και τον οδηγό μας.
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση