30 Αυγούστου - Κυριακή ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ για μπάνιο & βουτιές στην Ηρωική Μάνη και το πειρατοχώρι Πόρτο Κάγιο

30 Αυγούστου - Κυριακή  ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  για μπάνιο & βουτιές στην Ηρωική Μάνη και το πειρατοχώρι Πόρτο Κάγιο Μονοήμερες Εκδρομές

!! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο  Kalamata Travel
τηλ:  27210 - 20700        κιν:  6958-452-920

 


Διαδρομή:  Λιμένι - Σπήλαιο Διρού -Βάθεια- Πόρτο Κάγιο

Πρόγραμμα: Συγκεντρωνόμαστε στις 07:30 επί της οδού Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) και αναχωρούμε για την Μάνη, μία περιοχή με αμέτρητα αξιοθέατα και παραλίες με άγρια ομορφιά.
- Κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ στο όμορφο Λιμένι, έναν οικισμό με θέα τον όρμο του Οιτύλου, το κάστρο “Κελεφά” και τον πύργο του οπλαρχηγού Μαυρομιχάλη.
- Η δεύτερη στάση μας είναι στο Σπήλαιο Διρού όπου θα επισκεφθούμε και θα περιηγηθούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας (προαιρετικό).
- Το μεσημεράκι φτάνουμε στο Πόρτο Κάγιο, ένα πανέμορφο φυσικό λιμάνι που υπήρξε ορμητήριο του πειρατικού στόλου του Λάμπρου Κατσώνη. Εδώ θα έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για φαγητό και μπάνιο στην παραλία του χωριού με τα γαλαζοπράσινα καθαρά νερά.
Στις 17:30 αναχωρούμε για να επιστρέψουμε στην Καλαμάτα.
- Στην διαδρομή θα κάνουμε μια μικρή ενδιάμεση στάση για αναψυκτικό και ξεκούραση, στην όμορφη Καρδαμύλη της Έξω Μάνης. Εδώ δεσπόζει το Κάστρο της μεγάλης οικογένειας αρματωλών Τρουπάκη/Μούρτζινου. Η οικογένεια Τρουπάκη αποτελεί κλάδο της βυζαντινής οικογένειας των Παλαιολόγων.
Φτάνουμε στην πόλη μας νωρίς το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής:    15 € κατ’ άτομο  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Συνοδός Γραφείου
*Ασφάλεια αστικής ευθύνης - Ευρωπαϊκή Πίστη
*ΦΠΑ 13 %

* Δεν περιλαμβάνεται η τιμή ξενάγησης στο Σπήλαιο Διρού

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση