Πάσχα στην Καλαμπάκα - Μετέωρα –Ελάτη- Περτούλι Μέτσοβο - Λίμνη Πλαστήρα

Πάσχα στην Καλαμπάκα -  Μετέωρα –Ελάτη- Περτούλι Μέτσοβο - Λίμνη Πλαστήρα

Πάσχα στην Καλαμπάκα -  Μετέωρα –Ελάτη- Περτούλι
Μέτσοβο - Λίμνη Πλαστήρα
Από 26 Απριλίου έως 29 Απριλίου ( 4 μέρες)

 

1η ημέρα M. Παρασκευή 26 Απριλίου :  Καλαμάτα- Λαμία - Καλαμπάκα

Αναχώρηση στις 06:45 π.μ από την Καλαμάτα. . Μέσω Καρδίτσας - Λαμίας, με μικρές στάσεις για καφέ , φαγητό προαιρετικά, φθάνουμε στην Καλαμπάκα,  στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Παρακολούθηση του Επιταφίου .Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα M. Σάββατο 27 Απριλίου :  Καλαμπάκα- Ελάτη- Περτούλι

Μετά το πρωινό , αναχώρηση για επίσκεψη στα ορεινά χωριά των Τρικάλων, Πύλη, Ελάτη και Περτούλι . Εδώ η φύση με τις χιονισμένες κορυφές έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ελβετικά τοπία με σπάνια ομορφιά, μας φιλοξενούν και έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε προαιρετικά και ένα ξεχωριστό γεύμα σε ταβερνάκι της περιοχής. Επιστροφή στην Καλαμπάκα, χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη. Ανάσταση,  εορταστικό δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου :  Καλαμπάκα – Μέτσοβο

Μετά το πρωινό , επίσκεψη στο Καστράκι  το οποίο βρίσκεται μεταξύ Καλαμπάκας και Μετεώρων, κυριολεκτικά στη σκιά των βράχων των Μετεώρων. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ και συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο, όπου θα έχουμε επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα Δευτέρα 28 Απριλίου:  Καλαμπάκα – Λίμνη Πλαστήρα - Λαμία - Καλαμάτα

Μετά το πρωινό ξεκινάμε από  την  Καλαμπάκα και μέσω της οδού Μουζακίου – Τρικάλων μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια, φθάνουμε στο Saloon – Φάρμα Ζαμπέτα, όπου γευματίζουμε προαιρετικά στις όχθες της Λίμνης Πλαστήρα, απολαμβάνοντας το πανέμορφο περιβάλλον. Μετά το γεύμα μέσω των Φαρσάλων- Καρδίτσας -Λαμίας, με μικρές στάσεις για καφέ , φαγητό προαιρετικά και ξεκούραση άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο 2Κλινο 1Κλινο
26 Απριλίου Divani Meteora 4* 354 € 528 €

 

Περιλαμβάνονται:
 

  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται
  • διαμονή στο ξενοδοχείο Kosta Famissi 3* στην Καλαμπάκα
  • 3 πρωινά
  • 3 δείπνα
  • αρχηγός / συνοδός
  • ΦΠΑ
  • ο φόρος διαμονής
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση