ΚΥΡΙΑΚΕΣ του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ για μπάνιο & βουτιές στην μαγική παραλία Άμμος στο νησάκι Σαπιέντζα & στην παραλία Λάμπες στην Μεθώνη

ΚΥΡΙΑΚΕΣ του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  για μπάνιο & βουτιές στην μαγική παραλία Άμμος στο νησάκι Σαπιέντζα  &  στην παραλία Λάμπες στην Μεθώνη

!! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο  Kalamata Travel
τηλ:  27210 - 20700        κιν:  6958-452-920

 

Πρόγραμμα Εκδρομής:
Συγκεντρωνόμαστε στις  09:00  επί της οδού Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) και αναχωρούμε για το λιμανάκι της Μεθώνης, δίπλα ακριβώς από το επιβλητικό βενετσιάνικο Κάστρο της.
Εκεί, επιβιβαζόμαστε σε θαλάσσιο ταξί που θα μας μεταφέρει στο απέναντι νησάκι “Σαπιέντζα” και στην μαγική παραλία «Άμμος» με τα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά (προαιρετικό). Εδώ θα παραμείνουμε για περίπου 2 ώρες.
Επιβιβαζόμαστε στο θαλάσσιο ταξί, επιστρέφουμε στο λιμανάκι της Μεθώνης και πηγαίνουμε στην κοντινή, εξίσου πανέμορφη παραλία “Λάμπες”.
Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία, όπου θα έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο (3 ώρες)  για το μεσημεριανό φαγητό μας, τον καφέ και το δεύτερο μπάνιο μας μέχρι το απόγευμα.
Στις 18:00 συγκεντρωνόμαστε και αναχωρούμε για να επιστρέψουμε στην Καλαμάτα.

 

Τιμή συμμετοχής:    12 € κατ’ άτομο   (ειδική τιμή 8 ευρώ για παιδιά 5-12 ετών)

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Συνοδός Γραφείου
*Ασφάλεια αστικής ευθύνης - Ευρωπαϊκή Πίστη
*ΦΠΑ 13 %

* Δεν περιλαμβάνεται η τιμή εισητηρίου προς το νησάκι Σαπιέντζα και επιστροφή (10 €/ατομο)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση