ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΣ

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΣ  Εκδρομές Εσωτερικού

2 ήμερη εκδρομή
9 & 10 Φεβρουαρίου 2019

Δελφοί – Αράχωβα – Παρνασσός

 

1η ημέρα: Αναχώρηση στις 07:30 επί της οδού Νέδοντος (όπισθεν ΟΤΕ)  για Δελφούς με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, περνώντας από τις όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις, την Ναύπακτο και την Ιτέα για να καταλήξουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα με τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της, για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα. Ύστερα, αναχώρηση για Δελφούς, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ, προαιρετική ομαδική διασκέδαση στην Αράχωβα με ελληνική μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.
2η ημέρα: Μετά το πρωινό, θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη για όσους επιθυμούν, στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, το οποίο είναι από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα. Παρουσιάζει την ιστορία του φημισμένου δελφικού ιερού και του πιο ξακουστού μαντείου του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Έπειτα αναχώρηση για το ελατοσκέπαστο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού. Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των επισκεπτών ως ο απόλυτος χειμερινός προορισμός, όχι άδικα αφού είναι ένα από τα ψηλότερα και διασημότερα στη χώρα μας. Στις πλαγιές του μυθικού αυτού βουνού ξεδιπλώνονται πανέμορφα χωριά, φωλιασμένα στο αλπικό τοπίο, μαγεύοντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα είτε να επιδοθούμε σε κάποιου είδους σπορ είτε απλά να απολαύσουμε το χιόνι πίνοντας το ζεστό μας ρόφημα με φόντο το ολόλευκο τοπίο στο Chalet του Χιονοδρομικού. Αφού αναχωρήσουμε από το Χιονοδρομικό κατά τη διαδρομή μας θα κάνουμε στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή Συμμετοχής : 65 € κατ’ άτομο
Επιβάρυνση Μονόκλινου : 15€

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι :
Η μεταφορά με σύγχρονο, πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* στους Δελφούς, σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια με πρωινό

Συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο πρόγραμμα προκειμένου να το βελτιώσει, χωρίς να παραλείψει κάτι από τα παραπάνω.

Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση