Σεϋχέλλες

Σεϋχέλλες Γαμήλια Ταξίδια

 

Φτιάχνουμε βαλίτσες για Σεϋχέλλες ...«το διαμάντι» του Ινδικού Ωκεανού!

Το αρχιπέλαγος των Σευχελλών αποτελείται από 115 γοητευτικά νησιά τα 41 από αυτά είναι γρανιτένια και τα 74 κοραλλιογενή και εκτείνεται βόρεια της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά της Ινδίας στα ζεστά και ανοιχτογάλανα κύματα του Ινδικού Ωκεανού.
Το κλίμα είναι τροπικό και η βλάστηση πλούσια. Παγκοσμίως είναι γνωστά τα πολλά και όμορφα φυσικά πάρκα. Το Σύμπλεγμα των Σευχελλών θεωρείται «το διαμάντι» του Ινδικού Ωκεανού. Χρώματα και μυρωδιές εξωτικές πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα και μαγεύουν τον επισκέπτη.
Οι Σεϋχέλλες αποτελούνται από ένα σύμπλεγμα 115 νησιών το καθένα διαφορετικό από το άλλο και ξεχωριστό. Βρίσκονται κάτω από τον ισημερινό στα βορειοανατολικά της Μαγαδασκάρης και διαιρούνται σε δύο κατηγορίες : τα «εσωτερικά νησιά» και τα «εξωτερικά νησιά».
Τα λεγόμενα εσωτερικά νησιά βρίσκονται στο βόρειο μέρος και είναι διασπαρμένα γύρω από το κεντρικό νησί Mahe. Τα νησιά αυτά αποτελούνται από γρανιτώδη πετρώματα οπότε και χαρακτηρίζονται από τους μεγάλους όγκους φυσικού γρανίτη στις παραλίες τους, που προσδίδουν μία άγρια και ανεπιτήδευτη νότα στη γαλήνια ομορφιά του τοπίου. Τέτοιανησιάείναιτα Mahe, Praslin, La Digue, Curieuse, Cousin, Cousine κ.α.
Τα εξωτερικά νησιά από την άλλη είναι κοραλλιογενή νησιά : αμμώδη, τελείως επίπεδα από μορφολογική άποψη και καλυμμένα ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν τα νησιά Bird, Denis κ.α. Ιδανικό θα ήταν στις διακοπές σας στις Σεϋχέλλες να επισκεφτείτε μια σειρά τριών τουλάχιστον διαφορετικών νησιών. Η μετακίνηση ανάμεσα στα νησιά είναι εύκολη.
.
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση