Ινδονησία - Μπαλί

Ινδονησία - Μπαλί Γαμήλια Ταξίδια

 

Φτιάχνουμε βαλίτσες για Μπαλί ...στο μαγευτικό τοπίο που ζεί μεσα στο αιώνιο καλοκαίρι!

Το Μπαλί είναι το νησί του παραδείσου. Είναι γνωστό ότι πολλοί θέλουν να επισκεφθούν το Μπαλί πριν πεθάνουν, αλλά όταν το επισκεφθούν δεν θέλουν πια να πεθάνουν.Το Μπαλί θα επισκεφθείτε καλύτερα με τις αισθήσεις σας…….Αν εξαιρέσουμε το θέρετρο Κούτα, το υπόλοιπο νησί μοιάζει να βγήκε από πίνακα ζωγραφικής. Χωράφια με ρύζι, χωρικοί ντυμένοι με την παραδοσιακή τους ενδυμασία, άγρια φύση και μικρά παραδοσιακά χωριά. Τα νερά ιδιαίτερα ζεστά, το κύμα που υπάρχει κάποιες φορές ίσως δυσκολέψει λίγο το κολύμπι!Οι παραλίες είναι γεμάτες από τουρίστες οι οποίοι απολαμβάνουν όλο το χρόνο αυτό το υπέροχο νησί, τις παραλίες του και τον ήλιο του.

Οι γερόντισσες του νησιού περπατούν στην παραλία ανάμεσα στους παραθεριστές αναζητώντας εκείνους που θα θελήσουν να απολαύσουν το παραδοσιακό Μασάζ.

Το Μπαλί είναι απλά και μόνο ένα τουριστικό αξιοθέατο και οι άνθρωποι εδώ πωλούν τη φύση που τους δωρίθηκε και το μαγευτικό τοπίο που ζει μέσα στο αιώνιο καλοκαίρι.

Πρόκειται για ένα μικρό νησί με μέγιστη διάσταση περίπου 150 χιλιόμετρα. Βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, του μεγαλύτερου αρχιπελάγους στον κόσμο, που το αποτελούν 17.508 νησιά. Λέγεται και «νησί των Θεών» γιατί από τα πιο σημαντικά πράγματα στο Μπαλί είναι οι ναοί.

Το Μπαλί είναι ένα από τα 13667 νησιά του Αρχιπελάγους της Ινδονησίας και τα οποία βρίσκονται εγκατεσπαρμένα σε 5160 Κm τροπικής θάλασσας. Βρίσκεται απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Ιάβα, είναι ένα ηφαιστειογενές νησί, με φύση άγρια αλλά και διαμορφωμένη από τις παρεμβάσεις πολλών μπαλινέζικων γενεών. Οι γεωλογικές αλλά και κλιματολογικές συνθήκες δημιουργούν ένα τροπικό παράδεισο με χλωρίδα και πανίδα πολύ πλούσια. Ο επισκέπτης του Μπαλί έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις όμορφες παραλίες και τον ήλιο. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 20ο και 30ο βαθμών Κελσίου συνθήκες ιδανικές για τουρισμό όλη την διάρκεια του χρόνου. Είναι ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός με πολύ καλή τουριστική υποδομή, ηλιόλουστες αμμουδιές, παραδοσιακά μπαλινέζικα χωριά, αμέτρητους Ινδουϊστικούς Ναούς και εύφορες πεδιάδες με καταπράσινους ριζώνες.
 
 
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση