Αργεντινή

Αργεντινή Γαμήλια Ταξίδια

Η Αργεντινή δεύτερη σε μέγεθος χώρα της Νοτίου Αμερικής βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο της ηπείρου και έκτη στον κόσμο. Η συνολική επιφάνεια είναι 2,8 εκατομμύρια χιλιόμετρα εκτός του τμήματος της Ανταρκτικής και αριθμεί 35 εκατομμύρια κατοίκους.

 
Η τοπογραφία της χώρας έχει πολλές εναλλαγές: από τις εκτεταμένες πεδιάδες (Pampas) ανατολικά και κεντρικά, ως τις οροσειρές των Άνδεων δυτικά που μερικές από τις κορυφές τους είναι μεταξύ των υψηλότερων του κόσμου (όρος Aconcagua, 7.000μ.). Η Μεσοποταμία βρίσκεται ανατολικά και βορειοανατολικά, περιτριγυρισμένη από τους ποταμούς Parana και Uruguay, μια περιοχή απείρου φυσικής καλλόνης. Στο ανατολικό τμήμα της χώρας υπάρχει μεγάλη κτηνοτροφία, ενώ νότια του 380 παράλληλου (νότιο ημισφαίριο) ή ακόμα πιο κάτω βρίσκεται η Γη του Πυρός, η νοτιότερη άκρη της ηπείρου.
 
Για την είσοδό σας στην Αργεντινή δεν απαιτείται βίζα και το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μήνες από την είσοδό σας στην χώρα καθώς επίσης και το εισιτήριό σας να είναι μετ’επιστροφής. Το συνάλλαγμα είναι απαραίτητο. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες που ταξιδεύουν στην Αργεντινή φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ministro Pistarini» Ezeiza, 47 χλμ. από την πόλη του Buenos Aires.
 
Να θυμάστε ότι στο νότιο ημισφαίριο οι εποχές είναι αντίθετες απ’ότι στο βόρειο. Γενικά το καλοκαίρι είναι ήπιο και η πιο κατάλληλη εποχή για ταξίδια στην Παταγωνία και στις Άνδεις. Το χειμώνα είναι καλύτερη εποχή για ταξίδια στη βόρεια και βορειοανατολική περιοχή γιατί ελαττώνονται οι βροχές και κατεβαίνουν οι τροπικές θερμοκρασίες. Το φθινόπωρο είναι ιδανικό για να επισκεφθεί κανείς το Buenos Aires, το Cuyo και το La Rioja. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας βρίσκεται στην εύκρατη ζώνη, αν και υπάρχει μια σημαντική υποτροπική περιοχή στο βορειοανατολικό άκρο και ένα κρύο ηπειρωτικό κλίμα με δυνατούς ανέμους στην Παταγωνία. Οι ανώτατοι μέσοι όροι θερμοκρασίας στην κεντρική περιοχή είναι 320C το καλοκαίρι και 120C το χειμώνα. Οι αντίστοιχοι κατώτατοι στην ίδια περιοχή είναι 140C και 60C. Δεν αποκλείονται θερμοκρασίες κάτω του 00C και άνω των 400C.
Ποσότητα:
Ask Product Question
* Το Όνομα σας:
* Email:
Σχόλιο:
Ολοκλήρωση